Постинг
11.07.2012 14:25 -
Сос "Тартар"
Продукти:
Начин на приготвяне: Краставичките и маслините са нарязват на възможно най-дребни парченца. Лукът се настъргва или накълцва, а магданоза се нарязва на ситно. В купа се разбъркват майонезата, горчицата, лимоновия сок и киселото мляко. Към тях прибавят маслините, лука, магданоза и краставичките. Разбърка се добре. Ако сосът не е достатъчно солен, го осолявате. Може да се използва с всякакви видове меса, най-вече агнешко.
- 1 кофичка майонеза;
- 1 глава кромид лук;
- 2 кисели краставички;
- 6-7 маслини;
- 1 супена лъжица горчица;
- 1 супена лъжица кисело мляко;
- 1 супена лъжица лимонов сок;
- 1/2 връзка магданоз.
Начин на приготвяне: Краставичките и маслините са нарязват на възможно най-дребни парченца. Лукът се настъргва или накълцва, а магданоза се нарязва на ситно. В купа се разбъркват майонезата, горчицата, лимоновия сок и киселото мляко. Към тях прибавят маслините, лука, магданоза и краставичките. Разбърка се добре. Ако сосът не е достатъчно солен, го осолявате. Може да се използва с всякакви видове меса, най-вече агнешко.
Рецепта за домашен пастет от пилешки дро...
Капуска със зеле и булгур
ДОЙДОХ СИ ВЕЧЕ - СПАСКА ГАЦЕВА
Капуска със зеле и булгур
ДОЙДОХ СИ ВЕЧЕ - СПАСКА ГАЦЕВА
Няма коментари