Постинг
10.07.2012 16:43 -
Панирано пилешко с кашкавал
Автор: vkusotii
Категория: Рецепти
Прочетен: 3632 Коментари: 2 Гласове:
Последна промяна: 10.07.2012 16:43
Прочетен: 3632 Коментари: 2 Гласове:
2
Последна промяна: 10.07.2012 16:43
Продукти:
Начин на приготвяне: Пилето се почиства и измива, сварява се и се нарязва на кубчета. Яйцата се разбиват и към тях се прибавят настърганият кашкавал, брашното, магданозът, нарязаното месо, по желание нарязан домат, черен пипер и сол.
От приготвената смес се гребе със супена лъжица и се пуска в сгорещена мазнина. Пърженето продължава до златисто оцветяване.
Ястието се поднася с пържени картофи и салата според сезона.
- 1 пиле;
- 200 г. настърган кашкавал;
- 4 яйца;
- 1 домат;
- 1 кафена чашка брашно;
- 1 чаена чаша масло;
- 1 кафена чашка дребно нарязан магданоз;
- черен пипер;
- магданоз;
- сол.
Начин на приготвяне: Пилето се почиства и измива, сварява се и се нарязва на кубчета. Яйцата се разбиват и към тях се прибавят настърганият кашкавал, брашното, магданозът, нарязаното месо, по желание нарязан домат, черен пипер и сол.
От приготвената смес се гребе със супена лъжица и се пуска в сгорещена мазнина. Пърженето продължава до златисто оцветяване.
Ястието се поднася с пържени картофи и салата според сезона.
Вълнообразно
С какво ще трябва да се разделите през т...
Христина Панджаридис: никакви обиколки и...
С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЕДНА ПО -УСПЕШНА И ЩАСТЛ...
Христина Панджаридис: никакви обиколки и...
С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЕДНА ПО -УСПЕШНА И ЩАСТЛ...