Постинг
07.07.2012 11:05 -
Паниран шницел от риба
Продукти:
Начин на приготвяне: От обезкостеното рибено филе се приготвя кайма. Подправя се със сол, черен пипер и индийско орехче, след което се омесва добре. Приготвят се шницелите и се оставят в хладилника.
Яйцата се разбиват добре, прибавят се оцетът, брашното и се омесва твърдо тесто. То се разрежда постепенно и много внимателно с бирата, докато се получи гъста смес за паниране.
Шницелите се потапят в гъстата смес и се пържа в сгорещената мазнина до зачервяване и от двете страни. По желание се поднасят със зелена салата или друга гарнитура.
- 1 кг. филе от бяла риба;
- индийско орехче;
- черен пипер;
- сол.
- 3 яйца;
- 1 супена лъжица оцет;
- 1 бутилка бира;
- брашно;
- масло за пърженето.
Начин на приготвяне: От обезкостеното рибено филе се приготвя кайма. Подправя се със сол, черен пипер и индийско орехче, след което се омесва добре. Приготвят се шницелите и се оставят в хладилника.
Яйцата се разбиват добре, прибавят се оцетът, брашното и се омесва твърдо тесто. То се разрежда постепенно и много внимателно с бирата, докато се получи гъста смес за паниране.
Шницелите се потапят в гъстата смес и се пържа в сгорещената мазнина до зачервяване и от двете страни. По желание се поднасят със зелена салата или друга гарнитура.
Кое е най-красивото място в България, ко...
Българската "бизнес дама 2014"...
Христина Панджаридис: никакви обиколки и...
Българската "бизнес дама 2014"...
Христина Панджаридис: никакви обиколки и...