Постинг
07.07.2012 11:20 -
Гъбена гарнитура
Автор: vkusotii
Категория: Рецепти
Прочетен: 6448 Коментари: 2 Гласове:
Последна промяна: 07.07.2012 11:25
Прочетен: 6448 Коментари: 2 Гласове:
2
Последна промяна: 07.07.2012 11:25
Продукти за 4 порции:
Начин на приготвяне: Лукът се нарязва и се задушава в маслото. Прибавят се ситно нарязаните гъби и се пържат, докато останат на мазнина. Посоляват се, наръсват се с щипка черен пипер и по желание малко магданоз. Поднасят се към пържени, печени и задушени ястия от всички видове месо.
- 16 едри гъби;
- 1 глава кромид лук;
- 30 г. краве масло;
- сол;
- черен пипер.
Начин на приготвяне: Лукът се нарязва и се задушава в маслото. Прибавят се ситно нарязаните гъби и се пържат, докато останат на мазнина. Посоляват се, наръсват се с щипка черен пипер и по желание малко магданоз. Поднасят се към пържени, печени и задушени ястия от всички видове месо.